بحـث
سحابة الكلمات الدلالية
المواضيع الأخيرة
مايو 2024
الإثنين | الثلاثاء | الأربعاء | الخميس | الجمعة | السبت | الأحد |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ||
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |
20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |
27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
شات قلبى ليك
..................................................................................................................... مدخل السوابر
مطبخ الاسره
صفحة 1 من اصل 1
مطبخ الاسره
نقدم لكم اشهى واطيب الاطباق
ممقادير برياااااانى بالخضار
رز بسمتي
دجاج مقطع مربعات ( اضفته من عندي )
فلفل رومي ملون ( اخضر - اصفر -احمر )
فلفل اخضر حاااار .. 3 فصوص ثوم ..
قرع ( يمكن استبداله بالبطاطس او اي خضره محببه لدى العائله )
بصل ..زيت للتحمير
معجون طماطم ..
ملح - فلفل اسود -
بهارات صحيحه للارز( هيل - قرفه - قرنفل )
صبغة او زعفران منقوع بشوية ماء
الطريقة ..
تقطعين الفلفل الملون بشكل طولي ..
والبصل جوانح .. والقرع مربعات .
اول شئ حمرت البصل مع شوية زيت .. لحد ماغمق لونه .. وشلته على جنب
اضفت كمون على نفس الزيت وحركته بشكل سريع ثم اضفت الفلفل الحار .. والثوم المفروم
ثم معجون الطماطم او الصلصه .. وتغير لونها ثم اضفت شوية ماء ..
ثم اضفت الخضار الفلفل ثم القرع وشوية ملح .. دقيقتين وطفيت النار ( بالاصل بدل الماء حليب
جوز الهند لكن مانحبه فحطيت بداله مويه )
احط بقدر ثاني الارز والماء والبهار الصحيح وشوية زيت ..
بعد نص استواء للارز .. جبت قدر كبير .. وحطيت الارز تحت
ثم حطيت شوية زعفران ( او صبغة) .. ثم الخضار .. وجزء من البصل ..
ثم قطع الدجاج ( مقطع سابقا ومطبوخ مع شوية ملح وكمون وفلفل اسود )
خليته يطبخ عشر دقايق .. ثم خففت النار .. لحد ماشفت القرع اسوى والارز
وطفيت النااار .. وقت التقديم حركتهم مع بعض ثم زينته بباقي البصل وبقدونس
ممقادير برياااااانى بالخضار
رز بسمتي
دجاج مقطع مربعات ( اضفته من عندي )
فلفل رومي ملون ( اخضر - اصفر -احمر )
فلفل اخضر حاااار .. 3 فصوص ثوم ..
قرع ( يمكن استبداله بالبطاطس او اي خضره محببه لدى العائله )
بصل ..زيت للتحمير
معجون طماطم ..
ملح - فلفل اسود -
بهارات صحيحه للارز( هيل - قرفه - قرنفل )
صبغة او زعفران منقوع بشوية ماء
الطريقة ..
تقطعين الفلفل الملون بشكل طولي ..
والبصل جوانح .. والقرع مربعات .
اول شئ حمرت البصل مع شوية زيت .. لحد ماغمق لونه .. وشلته على جنب
اضفت كمون على نفس الزيت وحركته بشكل سريع ثم اضفت الفلفل الحار .. والثوم المفروم
ثم معجون الطماطم او الصلصه .. وتغير لونها ثم اضفت شوية ماء ..
ثم اضفت الخضار الفلفل ثم القرع وشوية ملح .. دقيقتين وطفيت النار ( بالاصل بدل الماء حليب
جوز الهند لكن مانحبه فحطيت بداله مويه )
احط بقدر ثاني الارز والماء والبهار الصحيح وشوية زيت ..
بعد نص استواء للارز .. جبت قدر كبير .. وحطيت الارز تحت
ثم حطيت شوية زعفران ( او صبغة) .. ثم الخضار .. وجزء من البصل ..
ثم قطع الدجاج ( مقطع سابقا ومطبوخ مع شوية ملح وكمون وفلفل اسود )
خليته يطبخ عشر دقايق .. ثم خففت النار .. لحد ماشفت القرع اسوى والارز
وطفيت النااار .. وقت التقديم حركتهم مع بعض ثم زينته بباقي البصل وبقدونس
ملكه على عرش ذاتى- زائر
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
الأربعاء مارس 04, 2015 5:49 pm من طرف زائر
» اشتياق يرفًــــــضًٍ الانًعـــتًاق
الأربعاء مارس 04, 2015 5:42 pm من طرف زائر
» رسائل للموبايل
الأحد أكتوبر 19, 2014 8:48 pm من طرف Admin
» مـــــــــــــــــــــعا نرتــــــــــــــــقى
الأحد سبتمبر 28, 2014 11:39 pm من طرف ملكه الاحساس
» بـــــــــــــــــــــــــــلغ ســــــــــــــــلامــــــــــي
الأحد سبتمبر 28, 2014 11:21 pm من طرف ملكه الاحساس
» فى عنيك عنواانى
الأحد سبتمبر 14, 2014 9:34 pm من طرف ملكه الاحساس
» الخواااطر وعذب الكلاااااام
الأحد سبتمبر 14, 2014 9:23 pm من طرف ملكه الاحساس
» اسماء بنات ومعانيها
الأحد سبتمبر 14, 2014 9:19 pm من طرف Admin
» أفكار مميزة لتزيين المنزل بالكتب
الأحد سبتمبر 14, 2014 9:04 pm من طرف ملكه الاحساس